fbpx

Qui som EasyTalk

Qui som Easytalk

Som una familia enamorada de l'educació

Som una familia!

Si, som una de tantes famílies que viuen a Sant Cugat, i en aquestes famílies adrecem la nostra oferta de cursos

Sòc en Joan Josep Ozcariz i estic enamorat de l’anglès, vaig iniciar l’acadèmia Esytalk el 2015. L’any següent es va incorporar el meu fill Oliver com a professor.

El 2017 es va incorporar la Yun, la meva dona, a la recepció. Al 2018  es va incorporar la meva filla Yvonne, com a professora.

Tots quatre som universitaris, trilingües o quatrilingües. I amb ajuda d’altres quatre professors i un assessora pedagògica, formem un equip de formació d’anglès molt potent.

Vine a coneixe’ns!

La nostre missió és

Transformar l’ensenyament d’anglès per que sigui una experiència personal i social satisfactòria

Estudiar anglès és una carrera de fons. Molts alumnes prèviament han tingut males experiències aprenent anglès i abandonen aviat. Uns professors i programes massa rígids, classes enfocades a la gramàtica i amb poca conversa. Aules amb molts alumnes, etc….

Sabem que l’aprenentatge social, o sigui, en grup, és una forma molt efectiva de desenvolupar el desig de parlar anglès, que és el que realment ens permet avançar en aquesta cursa.

Volem ajudar els nostres alumnes a parlar anglès i sabem com fer-ho.

Els nostres objectius:

1- Aconseguir que els nostres alumnes descobreixin els seus talents lingüistics i gaudeixin de l’experiència aprendre l’anglès, de forma que més que una necessitat sigui un plaer.

2– Ajudar-los a parlar-lo en el menor temps possible, per tal que la seva inversió de temps i diners sigui la menor possible

La nostre visió

Una classe d’anglès ha de ser semblant a una trobada de companys

Quan l’ambient de la classe es agradable, l’aprenentatge es converteix en una experiència de superació en equip. El professor agafa el rol d’entrenador i els alumnes s’acompanyen en el seu esforç. Comparteixen experiències i desenvolupen un treball d’equip. Això reverteix en una major confiança per parlar d’anglès

 

El nostre alumne ideal

1 – És un escolar o un professional que fa de l’estudi d’anglès un objectiu vital, part de la teva vida, com un hobby

2 – A més d’assistir a classe dedica temps a escoltar els àudios i realitzar les tasques proposades, a casa

 

Confia en nosaltres i parlaràs anglès!
Truca'ns al 933.941.033 - 634.485.242