fbpx

Frequent Asked Questions (FAQ)​

Per conèixer millor l'acadèmia

Feu clic a cada pregunta per veure la resposta. Si teniu més preguntes contacteu amb nosaltres

L’anglès és l’idioma internacional de facto, i sabem que la comunicació intercultural enriqueix la qualitat de vida de les persones, a través de l’intercanvi d’idees, coneixements, cultura i comerç. Volem ajudar-te a ser part activa d’aquest entorn, i sabem com fer-ho.

La teva missió és fer els esforços necessaris per aprendre l’anglès per tal de comunicar-te amb una nova cultura. En el procés d’aprenentatge també aprendràs a conèixer-te millor, a potenciar el teu intel·lecte i a augmentar la teva autoestima, la qual cosa dona rumb i sentit a la teva vida.

– Quan necessites millorar l’anglès has d’escollir molt bé en qui confies. Aquí tenim els recursos i les tècniques adients per ajudar-te.

– Volem i podem ajudar-te a aconseguir els 3 objectius de tot alumne: 

1-Estar actualitzat

2-Viatjar

3-Tenir més oportunitats professionals que et permetran tenir més llibertat i guanyar més diners

Parlaràs i estimaràs l’anglès en poc temps si confies en nosaltres i fas el que et diem.

Podràs viatjar i millorar el teu estatus professional i econòmic. Gaudiràs dels teus viatges a l’estranger, sense sentir-te cohibit.
Guanyaràs més diners aprofitant les oportunitats laborals que es presentaran.

T’ensenyem pas a pas. T’ajudem a organitzar el teu temps i et donem un mapa del teu aprenentatge perquè sàpigues sempre on ets.

Detestem les classes avorrides i artificials, on la manca de creativitat i naturalitat vencen la voluntat d’aprendre i perseverar en l’esforç, on saps quan comences però no quan acabes el teu aprenentatge.

Tenim un mètode pedagògic ben estructurat que combina la gramàtica i la conversa al 50%, especialment a partir dels 12 anys.

– A les classes fem una repetició cíclica dels continguts,

– Ensenyem la pronunciació dels sons bàsics de l’anglès,

– T’acompanyem en el teu aprenentatge a través d’un seguiment individual setmanal i entrevistes periòdiques.

– T’oferim activitats complementàries sense cost addicional: Tallers infantils de ciències i tallers per adolescents i adults, de memòria i tècniques d’estudi d’idiomes

Els tests i exàmens et donaran una idea molt clara. A banda, fem un seguiment continu dels teus esforços. Quan observem que faltes molt a classe o que no repasses a casa o et distreus molt a classe, s’encén una alarma i parlem amb tu,  per mirar de solucionar les qüestions que et preocupen.

Típicament, un alumne que parteix del nivell A1 i assisteix a 3h de classe setmanals i segueix el ritme del curs amb normalitat, triga 4 anys en assolir el nivell B2, que l’habilita a examinar-se del First Certificate of English.

Això vol dir estar preparat en totes les àrees de l’aprenentatge (lectura, escriptura, conversa i gramàtica) per comunicar-se de forma fluïda amb altres persones en anglès.

Alguns professors són natius, i altres són bilingües. Ser bilingüe vol dir dominar la segona llengua de tal forma que es pot ensenyar amb plena capacitat, igual que una persona nativa. Els professors bilingües han estudiat a l’estranger una bona temporada.

Per haver tingut l’experiència d’aprendre anglès, tots ells saben ajudar-te a identificar i superar les teves dificultats. Estan formats en la nostra metodologia, tenen una bona experiència ensenyant i tenen titulació de professors d’idiomes.

 Parlar, escriure i entendre l’anglès correctament. Dominar aquest idioma et dona seguretat i autoconfiança, a més de satisfacció per l’esforç realitzat. Et permet comunicar-te globalment ja sigui per viatjar, estudiar o treballar. Les millores professionals són importants.

Els alumnes satisfets que parlen i escriuen amb confiança i seguretat, i tenen bones notes als exàmens, són la millor evidència.

La matrícula s’ha de realitzar presencialment a l’acadèmia. Es pot fer una reserva de plaça pagant l’import d’aquesta a través del web o per transferència bancària, però després cal formalitzar la inscripció personalment.

Si, tots els alumnes a partir dels 12 anys han de fer la prova  de nivell. (Els adults que comencen el nivell 1 estan exempts)

Aquesta consta de les 4 àrees bàsiques: lectura, escriptura, gramàtica i conversa.  La duració varia segons la persona, entre 30 i 50 minuts.

El test de nivell no sempre recull totes les habilitats i capacitats de l’alumne. Per aquest motiu durant les primeres setmanes del curs els professors observen atentament els alumnes, per tal de verificar que el seu nivell es correspon amb el de la classe.

Quan l’alumne, o el professor, detecta que no està en el nivell adequat canviem de grup per tal d’ubicar-lo en el nivell correcte.

Aquestes són les normes de convivència a les nostres classes:

No es pot alterar el curs normal de la classe ni distreure la resta de companys. En cas de reiteració es treurà l’alumne fora de classe durant uns minuts. Si continués el mal comportament, s’avisarà als pares. Si la intervenció dels pares  no millora la situació en un temps prudencial, es convidarà l’alumne a deixar les classes.

No és permès l’ús del mòbil a classe fins els 16 anys. En cas d’incompliment es requisarà l’aparell.

No és permès d’entrar amb vestimenta bruta, indecorosa o pírcings. Es pot denegar l’entrada als alumnes que no compleixin aquesta norma.

Es simple, només cal comunicar-ho a l’escola per  correu electrònic, amb un mínim de 10 dies d’antelació abans del final del trimestre.

La baixa serà efectiva a partir del trimestre següent a la comunicació. En cas de no complir aquest termini es pagarà un càrrec de 15€.

La no assistència a classe no pressuposa la baixa ni eximeix del pagament de la quota.

En cas de baixa abans de l’inici del curs, es farà una devolució completa de la quota, però no de la matrícula.

En cas que l’alumne es doni de baixa del centre durant el trimestre no es retornaran els diners pagats.

La no assistència a classe no pressuposa la baixa ni eximeix del pagament de la quota.

No posposis més aprendre anglès i comença!

Matricula’t i parla anglès! Truca ara i informa’t