fbpx

L'innovador mètode EasyTalk

Per conèixer millor com funciona

És possible aprendre anglès en poc temps?

Si, amb el mètode d’EasyTalk

Tradicionalment s’ensenya la gramàtica anglesa com si fos una assignatura lectiva, com la física o història: ensenyant dades i conceptes per memoritzar i aplicar als exercissis escrits. Així, en la majoria d’acadèmies després d’aprendre la gramàtica, la lectura i l’escriptura, es treballa finalment el parlar. Nosaltres ho fem tot alhora

director EasyTalk
Professor d'anglès a Sant Cugat | profesor de inglés en sant cugat-mirasol

Cóm funciona el mètode conversacional?

A diferència dels mètodes centrats en la gramàtica, els nostres funcionen al revés. Els ingredients del mètode d’EasyTalk combinen les principals habilitats lingüístiques:

A. Dominar la gramàtica. És la base de la construcció de l’idioma.

B. Dominar la pronunciació. És la clau per a una comunicació adequada. Funciona de les dues maneres: Entendre les persones i ser entès per la gent.

C. Saber parlar. Expressar-se és l’única manera de mantenir un diàleg, de poder parlar de temes diversos i expressar-se.

D. Escoltar continguts en anglès en temps morts. Escoltar altres persones de manera repetida ens ajuda a aprendre l’idioma d’una manera passiva. Els estudiants poden escoltar diàlegs en el cotxe, tren, autobús o caminant. El cervell aconsegueix i absorbeix vocabulari, pronunciació, gramàtica i expressions col·loquials sense prestar molta atenció. 10 minuts al dia són suficients.

No ensenyem llistes de vocabulari, treballem llistes d’expressions. L’anglès es un idioma antic i funciona per blocs expressius, molt diferents de la gramàtica llatina com la catalana o espanyola. Tradicionalment els estudiants estudien el vocabulari i després intenten traduir-ho a l’anglès amb la consegüent frustració, ja que no funciona igual.

És un mètode d’aprenentatge natural:

Escoltar: és un procés d’aprenentatge natural, com fan els nens petits, quan escolten repetidament els pares i després parlen enrere, i finalment aprenen a llegir i escriure.
– Parlar: situem els estudiants en el context de situacions reals, fent converses de parella o jocs de rol de situacions professionals quotidianes. Així, no cal memoritzar la gramàtica, però l’alumne aprèn seguint la intuïció i la imitació, que faciliten un aprenentatge accelerat

Planificació de la propera classe juntament amb els alumnes, per tal d’assegurar-nos que la classe respon a les necessitats més immediates – Tests i exàmens periòdics per tal de verificar el progrés de cada alumne – Entrevista personal amb el director d’estudis, per tal d’assegurar que l’alumne està progressant adequadament i ajudar-lo a resoldre els seus dubtes, dificultats i bloquejos.

 

És un mètode d’aprenentatge experimental:

Fem una varietat d’exercicis perquè les classes siguin dinàmiques i interessants. Per exemple:

– Pronunciació: repetim les frases del diàleg per imitar la pronunciació nativa

– Memorització, per tal d’integrar el material que estudiem

– Gramàtica escrita, per tal practicar i aprendre dels errors

– “Listening”, per acostumar-nos a interpretar correctament l’interlocutor

– “Writting” (dictats), per tal de verificar la correcció ortogràfica

– Jocs de conversa, per tal de parlar i saber improvisar en anglès

Un gran valor afegit

Cada mes treballem un tema per presentar al públic. Mitjançant la realització de treballs individuals, i la seva posterior presentació en públic, sobre temes d’interès personal, fomentem la capacitat expressiva, el descobriment constant de les aptituds comunicatives pròpies de cada alumne.

És interactiu, parlant anglès des del primer dia:

Fomenten la comunicació permanent entre companys i amb el professor, parlant sempre en anglès, tot ajustant-nos al nivell de cada alumne, i des del primer dia. Tot i que sembla difícil, els alumnes s’acostumen en poques setmanes.

Tens dubtes? Trucan's al
933.941.033 - 634.485.242