fbpx

APRENDRE ANGLÈS AMB PLATAFORMES VERSUS PROFESSORS

L’aprenentatge de l’anglès com a segona llengua és un procés crucial per a moltes persones. Actualment les empreses tenen han de decidir entre dues opcions principals per adquirir aquesta habilitat: l’ús de plataformes virtuals d’aprenentatge i la participació en classes presencials amb un professor. A continuació, es realitza un informe comparatiu de l’efectivitat d’aquestes dues opcions.

Plataformes Virtuals d’Aprenentatge:

 1. Accessibilitat i Flexibilitat:
 • Avantatges: Les plataformes virtuals ofereixen accessibilitat global i flexibilitat d’horaris, permetent als estudiants aprendre a qualsevol hora i des de qualsevol lloc amb connexió a Internet.
 • Inconvenients: La manca de programació estructurada pot afectar la consistència i la disciplina en l’aprenentatge.
 1. Materials Multimèdia i Interactius:
 • Avantatges: Les plataformes virtuals solen incloure vídeos, jocs i altres materials interactius que poden fer l’aprenentatge més dinàmic i entretingut.
 • Inconvenients: Algunes persones podrien trobar que aquest enfocament multimèdia no és tan eficaç com la interacció humana directa.
 1. Retroalimentació Automatitzada:
 • Avantatges: Moltes plataformes utilitzen sistemes automatitzats per avaluar i donar retroalimentació immediata als estudiants.
 • Inconvenients: Aquest tipus de retroalimentació pot mancar de la personalització i l’ajust que un professor presencial pot proporcionar.

Classes Presencials amb Professor:

 1. Interacció Humana:
 • Avantatges: La interacció directa amb un professor i altres estudiants facilita la pràctica oral, millora la pronunciació i permet una millor comprensió de la comunicació en anglès.
 • Inconvenients: Les classes presencials poden ser menys flexibles i tenir horaris fixos.
 1. Retroalimentació Personalitzada:
 • Avantatges: Els professors poden proporcionar retroalimentació específica adaptada a les necessitats individuals dels estudiants.
 • Inconvenients: Les classes presencials poden no oferir la mateixa immediatesa que les plataformes virtuals en alguns aspectes.
 1. Estructura del Curs:
 • Avantatges: Les classes presencials solen seguir una estructura de curs més rígida i estàndard, que pot ser beneficiosa per a algunes persones.
 • Inconvenients: Aquesta rigidesa pot ser menys atractiva per als estudiants que prefereixen un ritme més personalitzat.

La elecció entre una plataforma virtual i classes presencials depèn de les preferències i necessitats individuals de cada departament empresarial. Les plataformes virtuals destaquen per la flexibilitat i l’accessibilitat, mentre que les classes presencials destaquen per la interacció humana i la retroalimentació personalitzada.

Una combinació d’ambdues opcions podria ser la solució òptima, ja que això permetria als estudiants gaudir dels avantatges de cada modalitat d’aprenentatge. En última instància, l’èxit en l’aprenentatge de l’anglès dependrà de la motivació persona de cada alumne i la dedicació de l’estudiant en qualsevol entorn d’aprenentatge que triï.

 

 

22/01/2024

APRENDRE ANGLÈS AMB PLATAFORMES VERSUS PROFESSORS

APRENDRE ANGLÈS AMB PLATAFORMES VERSUS PROFESSORS L’aprenentatge de l’anglès com a segona llengua és un procés crucial per a moltes persones. Actualment les empreses tenen han […]
18/04/2020
Descobreix com guanyar diners parlant bon anglés

L’anglès et permet guanyar més diners!

English allows you to make more money! El nostre món està commocionat. En poques setmanes han canviat les circumstàncies per gairebé tots els habitants del planeta. […]
04/09/2019
Curso IA universitarios

ES IGUAL ESTUDIAR ANGLÈS EN UNA ACADEMIA O EN UN ALTRE?

Tothom  ens hem trobat en la necessitat de matricular els fills o nosaltres mateixos en un centre per aprendre anglès. Els dubtes són sempre presents quan […]
02/07/2019
academia anglés sant cugat i mirasol

10 increïbles avantatges de l’aprenentatge de llengües

Descrobreix aquests increïbles avantatges  que no sabies sobre els beneficis d’ apendre una llengua Hi ha moltes raons per aprendre un nou idioma. És una experiència […]