fbpx

Acadèmia d'anglès a Sant Cugat - Mirasol

PREPARACIÓ DELS EXÀMENS OFICIALS

ELS JOVES HAN D'ACREDITAR EL SEU NIVELL D'ANGLÈS

T’ajudem a aprovar els exàmens de Cambridge

La forma de preparar l’aprovat del FCE o CAE  és fer un curs específic. Per realitzar aquests cursos has de tenir el nivell adequat a l’examen que vols fer, Treballem amb models d’exàmens reals, llistes de vocabulari i guies d’exàmens Realitzaràs les activitats i exercicis que abasten les quatre àrees que es tenen en compte en l’examen: comprensió oral, comprensió escrita, expressió oral i expressió escrita, fent proves tipus, veient els errors comuns en aquest tipus d’exàmens, etc.
– Què cal fer per inscriure’s a l’examen? Un cop l’alumne aprova els fake-exams l’acadèmia s’encarrega de fer les inscripcions per fer l’examen  del First Certificate of English (FCE) o bé el Certificate of Advanced English (CAE) en un centre d’examinació oficial
– Què cal fer per aprovar aquests exàmens?
Aquests són exàmens molt estrictes. Cal fer un seguit d’exercicis i test exhaustius fins agafar la confiança i soltura suficients que permetin l’alumne presentar-se a l’examen amb garanties.
Curso IA Adolescentes

Característiques:

Aquests cursos són de 2’5 hores setmanals, i s’enfoquen en treballar totes les àrees avaluables als exàmens oficials: Lectura, expressió amb pronunciació correcta, així com escriptura i “listening”. El llibre es la columna central de les classes, que combinem amb activitats complementàries com jocs de rol, enfocats a desenvolupar la conversa. Grups: Màxim 10 alumnes per classe Durada de les classes: 1 classe única a la setmana de 2  hores Matricula: 60€. Inclou el material de classe però no el llibre

Aquests títols són necessaris per a accedir a certs llocs de treball, beques, estudis a l’estranger, i fins i tot a algunes oposicions.

 

Horaris:

FCE 2’5h: Dimecres de 19:00 a 21:30

CAE 2’5h: Dijous de 19:00 a 21:30

Quotes Trimestrals

Hores setmanals 1er Trimestre 2on Trimestre 3er Trimestre
2'5 hores
350€
295€
235€
Academia d'anglès Sant Cugat Mirasol | Academia de inglés Sant Cugat Mirasol

Confia en nosaltres. Matricula't ara i parla anglès!
Truca'ns al 933.941.033 - 634.485.242