PARLA ANGLES DES DEL PRIMER DIA

A través del joc, la música i les arts plàstiques. grups reduïts per aconseguir la participació plena, els alumnes aconsegueixen confiança per parlar. Som una escola innovadora, amb classes divertides, variades i desafiants

 

Alumnes parlant angles

Hores Invertides

L’academia vivencial | Oblida’t dels llibres de gramàtica

A Easy-talk  creiem que la manera més efectiva d’aprendre un idioma és practicant-lo i per aquest motiu oferim una metodologia activa on situem als infants en el centre del seu procés d’aprenentatge. Ells són els protagonistes de cada sessió i els animem a que comencin a parlar des del primer dia.

decideix quan vols parlar angles

Pre-escolar

Aquestes classes de 60 min. es basen en  activitats manuals, el moviment i en el joc, tot acompanyat de música que, en aquestes edats, es la gran transmisora de la llengua estrangera.

El teu fill aprendrà escoltant a la mestre i la música alhora que juga utilitzant les seves mans per a pintar, dibuixar,   crear històries amb legos que desprès ens explicaràn en anglès.

Infantil

Classes son de 90 minuts Es basen en jocs i  activitats manuals enfocades a la conversa.  A mès es traballa en projectes de duració mensual, que ajuden a dessenvolupar els conceptes gramaticals de forma natural.

L’alumne aprendrà escoltant la profesora, així com la música que acompanyen les activitats.

Adolescents

Aquestes classes son de 90 minuts, i es basen en  gramàtica audiovisual, així com en activitats i jocs enfocats a desenvolupar la conversa.

Com a novetat aquest any introduim les activitats a través del mòbil (fora de l’aula), que han resultat molt eficaces en interioritzar les expressions i el vocabulari.

Adults

Aquestes classes es basen en  gramàtica audiovisual, així com en activitats i jocs enfocats a desenvolupar la conversa. També es treballa en projectes de duració mensual, que els alumnes han de presentar al grup. L’alumne aprendrà escoltant al professor i els audios de forma repetida a casa, així com fent els deures assignats setmanalment..

els alumnes opinen

Ester Rovira

Ester Rovira

Administrativa

Listen, listen and listen

Aquest es el secret de l’aprenentatge ràpit: Escoltar l’anglès natiu repetitivament. D’aquesta forma el cervell capta la pronunciació, el vocabulary, les expressions i la gramàtica.

James Colins

James Colins

Arquitecte

Talk, talk and talk.

A les nostres aules l’entorn et convida a parlar des del primer dia, aprenent i practicant la gramàtica i el vocabulari, sempre de forma natural gràcies als treball continu amb audiovisuals.

Laura Baixes

Laura Baixes

Estudiant de Medicina

Read, read and read

Els subtítols son un eina que ens permet entendre diàlegs de certa complexitat. D’aquesta forma desenvolupem la capacitat d’entendre l’anglès i parlar-lo en poc temps.

matricula’t. No ho deixes per demà

comença a parlar angles ara

Centre Comercial Mira-sol

Sant Cugat (Barcelona)

contact@easytalk.info

634 595 197