ELS PROFESSORS SABEN MOTIVAR

Ells son la clau de l'èxit del mètode
Fran

Fran

Adults's teacher

Nacuda a St Germain, França, de mare anglesa i pare francès. Graduada en anglès des de Paris X, obtingué un altre títol de la Universitat de Brunel-Londres- i també va obtenir el títol de TEFL. Ha impartit classes d’anglès i francès en empreses com Danone, Air Liquide, Ricoh, Europa International School, Agrupació Mútua.

És la presidenta del Grup Internacional de Dones, promovent i facilitant la integració a Catalunya de dones expatriades i les seves famílies. Està acostumada a portar una vida cosmopolita, gaudeix de viatges i experiències de cultures diferents. Li agrada la cuina, practicar esqui i és una àvida lectora.

Oliver

Oliver

Teenagers and adults teacher

Estudiant de Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va estudiar piano al conservatori Victòria dels Àngels, a la nostra ciutat. També va estudiar francès i alemany. Té experiència ensenyant tant adolescents com adults. La seva contribució com a voluntari a temps complet durant dos anys per a una organització no governamental estrangera, li va ensenyar el tracte amb tot tipus de persones i situacions, la qual cosa és molt útil a classe per adaptar-se a les necessitats de cada alumne.