VOLS PARLAR ANGLÈS EN DOS/TRES ANYS?

Tens una classe gratuïta per conèixer el nostre mètode
v

Parlarás anglès en poc temps

A Easy Talk parlaràs des del primer dia, aprenent la gramàtica de forma natural gràcies als audiovisuals. Al cap dde poc temps parlaràs amb confiança. Es sencill, tan sols has d’escoltar i practicar. Tens una classe d’anglés de proba, aprofita-la.

j

Escriurás en anglès en poc temps

Primer aprendràs a practicar la conversa. Desprès podràs compendre textos i àudios amb mes facilitat. Per últim podràs escriure amb mes naturalitat. No es fàcil, pero amb la práctica es més fàcil.

N

Comprenderàs l'anglés col.loquial

Reberàs la preparació adequada abans de viatjar a l’estranger, realitzar trocades telefòniques, mantenir reunions de treball o simplement entendre llibres, la teva música preferida o la premsa internacional. Amb el mètode Easy Talk parlar anglés está al teu abast. Tens una classe d’anglés de prova, aprofita-la.

w

Una experiencia social i interactiva

Parlar anglès està a l’abast de tothom que vulgui practicar-ho. Participa i posa en pràctica el teu anglès mitjançant diàlegs amb els companys, sempre en anglès. Participa en els jocs d’anglès, i també practica amb les presentacions dels treballs que preparàs individualment i en grup.

Vine a fer una clase de prova d'anglès

Reserva-la al WhatsApp 634.595.197 i comença a parlar en anglès des del primer dia. En un any parlaràs amb confiança, i en dos anys podràs tenir el nivell First Cetificate

classe de prova d'anglés